Ivonne Verhagen (in the Country Line dance scene beter bekend als Ivonne van Loon) is een zeer fanatieke line dance freak!

Wat ooit begon als een grap heeft geleid tot een tweevoudige WK titel, behaald in Nashville (USA) als ook in Edmonton (Canada).
Vanaf die tijd is line dance de grootste bezigheid in haar leven. Uiteraard zitten er tussen deze `grap` en de 2 wereldtitels nog veel meer behaalde prijzen.

Naast deelname aan wedstrijden geef Ivonne privé training, wedstrijd training voor groepen, verzorgt ze dansdemonstraties, workshops, jureert ze, schrijft columns, maakt haar eigen choreografieën, etc, (teveel om op te noemen).

Ivonne heeft ook choreografieën gemaakt voor de theatertour "Country Music Hall of Fame" welke te zien was in vele theaters in Nederland en België. En ook haar maatje Remco heeft in deze Theatertour gedanst.

Daarna is Ivonne zeer succesvol geworden met haar groep "The Starlines" (waar ook Remco deel van uitmaakte). Ze mochten zich (naast meerdere titels) Wereldkampioen Showcase noemen!

Tevens hebben de dansen van Ivonne hoog gescoord op de wedstrijden. Ivonne maakt nog steeds veel nieuwe dansen, zie ook de button “Dances”.

Samen met Remco (Ivonne & Co) geeft Ivonne dans shows en workshops.
Remco is een jongen met exact dezelfde line dance ziekte als die van Ivonne. Ze hebben elkaar jaren geleden leren kennen, om precies te zijn in 2002. Ivonne vroeg of Remco in de Theatertour kwam dansen. Sinds die tijd is Remco Ivonne’s beste vriend.
Remco is intussen uitgegroeid tot een leuke choreograaf, en heeft ondertussen ook een aantal mooie dansen gemaakt. Enkele dansen hebben hoog gescoord op de wedstrijden.

Samen met Jo (Jolanda Schenk) is Ivonne op dit moment erg actief met het schrijven van nieuwe dansen. De naam van de Choreograaf is in dat geval Jo & I. Hun dansen worden inmiddels gedaan over de hele wereld. Jo is een heel fanatieke danser (ook weer met de zelfde dansgekte).
Ivonne heeft Jo leren kennen in de eerste jaren van haar danscarrière. Ze hebben altijd contact gehouden, en gedurende de jaren is Jo een heel goede vriendin van Ivonne geworden.. En wat erg belangrijk is, ze hebben samen een hele hoop lol.

Ivonne & Co reizen door heel Europa om workshops te geven, te jureren, dans shows te geven, en het belangrijkste van alles om de passie van het line dance te delen met andere mensen!

Mocht je meer informatie willen neem dan contact op met Ivonne.
En mocht je een van hun dansen willen bekijken, klik dan op de button “Dances”.